Keukens

Keukens

Type keukens die wij aanbieden.

De keuken is het hart van uw huis, daarom is het belangrijk dat u een zorgvuldige keuze maakt wanneer u besluit een nieuwe keuken te plaatsen. Keuken Specialist Peter Boekesteijn weet als geen ander wat er allemaal bij komt kijken om uiteindelijk tot een weloverwogen keuze te komen.

Greeploos

Greeploos is er in vele soorten en maten al verliest u hierdoor vaak wel kastruimte. Wilt u een de greeplijst horizontaal of verticaal? Alles kan!

Klassiek

Klassiek kan in meerdere soorten helemaal eigen gemaakt worden. Wenst u juist een deur met facetten design met strepen of een glasdeur.

Modern

Modern kan met bijvoorbeeld uitgesproken kleuren of juist heel strak zonder grepen met het zogehete tip-on greeploze druksysteem.

Steen

Steen looks zijn steeds meer voorkomend in de keuken. Een mooie lichte of donkere beton look. Alles in dezelfde kleurtint of gecombineerd met een matte of hoogglans deur.

Landhuis

Landhuis in een mooie stijl die in veel huishoudens mogelijk is. Ook in combinatie met verschillende bladafwerkingen mogelijk om de ideale sfeer te creëren die bij u past.

Hout

Hout looks zijn er in veel mogelijkheden. heeft u liever een eiken of toch een beuke look. In meerdere lichte en donkere kleuren mogelijk. Eventueel ook met facet.

U bent verzekerd van:

Neem contact op

Ontwerp en ontwikkel samen met Peter Boekesteijn die keuken waarin u zich thuis voelt.

error: Content is protected !!

Donderdag 9 Mei (Hemelvaartsdag) Gesloten