Service

SERVICE

Onze Service.

Ontwerpen

Het hele proces van het ontwerpen uitwerken en plaatsen van uw keuken wordt door het team van KSPB met de grootste zorgvuldigheid uitgevoerd. Oog voor detail en aandacht voor al uw vragen. Een vakkundige kijk op de voorbereidende en uitvoerende werkzaamheden zijn het visitekaartje van KSPB. De verkoper bekijkt met u de ruimte en loopt daarbij alle facetten door. In eerste instantie met alleen een schets op papier met alle wensen en eisen. Bij het tweede gesprek is er een mooie 3d tekening gemaakt voor u en nemen we alles nogmaals door om zo tot een weloverwogen beslissing te komen.

Aflevering

De verkoper meet altijd zelf in en maakt de installatietekeningen. U houd dus altijd 1 aanspreekpunt. Zijn de leidingen enzovoorts verlegt dan komt deze nog eens langs om alles extra na te meten zodat fouten worden voorkomen. De keuken word de avond voor montage geleverd door eigen leveraars zodat de monteurs de volgende dag direct kunnen beginnen.

Montage

De volledige montage van de keuken en de aanpassingen die daarvoor moeten gebeuren worden uitgevoerd door eigen vakkundige monteurs. Alles wat wij leveren wordt werkend afgeleverd zodat u gelijk aan de slag kunt in uw droomkeuken! Na de montage komt de verkoper nogmaals langs om de keuken samen door te nemen en het nodige uit te leggen.

Service

Mochten er onverhoopt toch zaken niet geheel naar wens verlopen dan mag u rekenen op een service die uitstekend genoemd kan worden. Uw vraag of klacht wordt ten aller tijden serieus behandeld en er zal samen met u naar een passende oplossing worden gezocht. Een tevreden klant zorgt immers voor de beste reclame die er is. De ''mond tot mond'' reclame.

U bent verzekerd van:

Neem contact op

Ontwerp en ontwikkel samen met Peter Boekesteijn die keuken waarin u zich thuis voelt.

error: Content is protected !!